Wat is een Dyson Airwrap?

Wat is een Dyson Airwrap?

Dyson is inmiddels een gerenommeerd merk in Nederland. Van oorsprong kennen we deze fabrikant natuurlijk allemaal van de populaire draadloze stofzuiger, zonder stofzuigerzak. Inmiddels een groot succes en al aanbeland bij de elfde versie van dit apparaat. Ook kennen we natuurlijk allemaal wel herkenbare ventilatoren van Dyson. Ze zijn stijlvol, te besturen via de app en kinderen kunnen zonder problemen hun handen door de ventilator steken. Inmiddels heeft Dyson een derde product toegevoegd. In dit artikel gaan we je alles vertellen over de Dyson Airwrap.

Wat is de Dyson Airwrap?

Dit is een haarstyler die multifunctioneel gebruikt kan worden. Eigenlijk is de Dyson Airwrap een combinatie van krultang, steiltang en een föhn. De Dyson Airwrap is op dit moment een ware hit.

Wat zijn de voordelen van de Dyson Airwrap?

De Dyson Airwrap heeft veel voordelen. Wij sommen ze graag even voor je op.

Tijdsbesparend

Doordat je nu in één keer je haar kunt fohnen en stylen tegelijk hoef je niet meer te wachten tot je haar droog is. Dit scheelt aanzienlijk in de tijd. En zeg eerlijk, die tijd heb je toch al hard genoeg nodig als je je aan het voorbereiden bent voor een feestje.

Coanda technologie

Door deze intelligente techniek waar Dyson gebruik van maakt gaat je haar automatisch mee in de luchtstroom van het apparaat. Hierdoor krult het opzetstukje je haar en daardoor krijg je een hele natuurlijke krul in je haar.

Het apparaat wordt niet heel heet

De meeste vrouwen kennen het wel. Een stijltang wordt heel heet en we zien op social media regelmatig filmpjes langs komen waar dit helemaal mis gaat. Je kunt je haren namelijk verbranden als je de stijltang te lang op dezelfde plek houd. Dit is met de Dyson Airwrap niet mogelijk.

Het kost wat, maar de investering is het in onze ogen zeker waard.  

Waar koop je de Dyson Airwrap?

De Dyson Airwrap is eigenlijk in alle bekende elektronica zaken wel beschikbaar op dit moment. Veel klanten zoeken altijd wel naar de top 5 beste kopen. Logisch ook, want er zijn regelmatig verschillende deals beschikbaar die het de moeite waard maken om even goed te kijken waar je terecht kunt voor de scherpste prijs of de beste koop. Laatst genoemde, omdat er ook vaak verschillende brush of gift sets bij worden aangeboden.