Is er veel te doen voor jongeren op Zakynthos

Is er veel te doen voor jongeren op Zakynthos

Het schitterende zonovergoten eiland Zakynthos. Bekend om de bezienswaardigheden en mooie rustige stranden langs de kust waar de olijfbomen groeien en de dagen lang zijn. Een ideale plek om uit te rusten en op te laden tijdens je vakantie. Je vraagt jezelf af wat moet ik daar doen als jongere? We hebben goed nieuws voor je want er is meer dan genoeg te beleven voor jongeren op Zakynthos. Daar vertellen we je graag wat meer over!

Een actieve en levendige vakantie

Voor een actieve vakantie ben je op het juiste adres op Zakynthos! Neem een van de vele watersporten die je kunt beoefenen op het eiland. Zo kun je met je vrienden een motorboot huren om eens een dagje te ontspannen op het water en de hengel eens uitgooien onder het genot van een drankje met een muziekje erbij. Of ga eens waterskiën op de schitterende blauwe zee. Heb je zin om een blik onder water te werpen ga dan op je gemak snorkelen en zie wat de onderwaterwereld je allemaal te bieden heeft. Mocht je dit tof vinden om te doen bekijk de website over Zakynthos op je gemakje eens om jezelf een beeld te geven van alle stadjes en dorpen die je er kunt vinden voor deze activiteiten.

Happen en stappen

Een goede basis leggen voor je stevige avondje uit is op Zakynthos geen probleem. Bezoek een van de vele bistro’s en restaurants die het eiland rijk is voor authentiek Grieks eten. Ga eens naar Tsivili waar je prima kunt vertoeven als het op je maaltijd aankomt om vervolgens naar een van de vele bars of clubs te vertrekken die dit kleine stadje je te bieden heeft. Check bijvoorbeeld eens Jokers Night Club voor een prima avond uit. Of ga chillen in You2 disco. Klein van formaat, maar groot qua vermaak is wat we kunnen zeggen over Tsivili. Check Zakynthos.nl eens voor meer plaatsen waar je lekker kunt happen en stappen op Zakynthos. Op dit mooie eiland is dus meer dan genoeg te doen voor jongeren. Geniet van je vakantie op één van de mooiste eilanden ter wereld.