Wat is Salvia?

Wat is Salvia?

Je kunt de Salvia plant herkennen aan zijn grote, felgekleurde bladeren. De stelen van de Salvia zijn hol en vierkant en gemiddeld wordt de plant negentig centimeter hoog. De kruiden van de Salvia plant zijn al eeuwenlang erg geliefd, omdat deze een geneeskrachtige werking hebben. Medicijnmannen gebruikten deze kruiden dan ook maar wat graag om zieken mee te genezen. Tegenwoordig worden Salvia kruiden veel door mensen gebruikt als genotsmiddel, om er bijvoorbeeld heerlijk van te ontspannen. Heb jij al eens Salvia kruiden geprobeerd?

Voel je beter met Salvia kruiden

Een drukke tijd achter de rug op je werk of met je studie? Een avondje heerlijk ontspannen met Salvia kruiden kan soms wonderen verrichten. De Salvia plant is niet voor niets vernoemd naar het Latijnse woord ‘salvere’, wat onder andere ‘beter voelen’ betekent. Ook voor mensen die de wereld van de spiritualiteit willen ontdekken, zijn Salvia kruiden een aanrader.

Ontdek de effecten van Salvia kruiden

De effecten die Salvia kruiden op jou hebben, kun je maar op één manier ontdekken; door het te proberen. Het kan zijn dat je er heel ontspannen van wordt, of juist heel actief. Wat mensen ook meemaken is dat ze uit hun lichaam treden. Een bijzondere levenservaring, die mensen nooit meer zullen vergeten. Ook minder heftige effecten zoals een diep gevoel van focus en ontspanning, komen voor. Zintuiglijke effecten als een scherper gehoor of een sterkere reuk, komen ook voor.

Kruiden Salvia gebruiken

Je kunt Salvia kruiden bijvoorbeeld in een vaporizer verdampen. Een schone, voordelige manier om te genieten van de kruiden, waarmee je ook nog eens veel geld bespaart. Je hebt in een vaporizer namelijk veel minder kruiden nodig dan dat je deze zou verbranden. Hier komt nog bij dat je de actieve bestandsdelen van de kruiden in een vaporizer veel beter benut, omdat je deze verhit in plaats van verbrand. Een vaporizer is ook nog eens heel duurzaam; je hebt minder materiaal nodig om ervan te kunnen genieten, bovendien kun je een vaporizer keer op keer opnieuw gebruiken. Ook kun je thee zetten met Salvia kruiden. Een eenvoudige manier om snel te kunnen genieten van de effecten van Salvia kruiden. Ga jij het ook eens proberen?