Wat is een dedicated server en voor wie is deze geschikt?

Wat is een dedicated server en voor wie is deze geschikt?

Dedicated Servers

Kiest u voor het afnemen van een Dedicated Server van Webmedia - Nijmegen, dan krijgt u beschikking over de volledige capaciteit van een server. Een groot voordeel van het afnemen van een Dedicated Server, is het feit dat uw website op deze manier niet beïnvloed kan worden door wat er op andere websites gebeurt. Dit komt omdat u een eigen server heeft, die enkel voor uw website draait en niet beïnvloed kan worden door andere websites.

Webmedia - Nijmegen biedt standaard een unmanaged Dedicated Server aan, maar u kunt ook kiezen voor een managed Dedicated Server. Weet u niet zo goed welke server het beste bij u past? Dan helpen wij u graag om een goede keuze te maken.

De Dedicated Server van Webmedia, voor wie geschikt?

Het aanschaffen van een Dedicated Server bij Webmedia - Nijmegen is interessant in diverse situaties. Ten eerste is de server aantrekkelijk voor u als u een back-upserver nodig heeft voor uw bestaande data, die niet beïnvloed kan worden door het reilen en zeilen van andere websites. Daarnaast is de server interessant voor u als u meerdere IP-adressen nodig heeft of als u dagelijkse data-overdracht erg groot is. Heeft u veel opslagcapaciteit nodig of wilt u specifieke applicaties hosten op de server, dan is de Dedicated Server ook de aangewezen server voor uw website. Wilt u meer weten over onze Dedicated Servers? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden.

Server beheer

Het gemiddelde is iedere dag afhankelijk van een of meerdere bedrijfsservers. Deze server of servers worden gebruikt voor de opslag van bestanden, het gebruik van software en het beheren van websites en spelen een belangrijke rol in de organisatie. Om ervoor te zorgen dat de servers uw organisatie optimaal ondersteunen en niet voor problemen kunnen zorgen, is server beheer erg belangrijk. Door uw server beheer aan Webmedia - Nijmegen uit handen te geven, weet u zeker dat uw servers goed blijven werken.

Server beheer door Webmedia

Als ondernemer zijn er al zo veel dingen die u moet regelen om uw bedrijf goed te laten lopen. Wilt u een deel van dit geregel uit handen geven? Dan laat u het server beheer regelen door Webmedia - Nijmegen. Uw servers worden tijdig geüpdatet, eventuele problemen worden snel ontdekt en als er iets mis is, wordt deze fout direct opgepakt door onze medewerkers. U merkt niet eens dat er iets aan de hand is, aangezien onze medewerkers eventuele problemen met uw servers al oplossen voor er iets gebeurt.

Investeert u in server beheer door Webmedia - Nijmegen, dan weet u zeker dat uw servers te allen tijde optimaal functioneren. U geeft uw zorgen uit handen en richt u op de corebusiness van uw bedrijf, terwijl wij ons bezig houden met uw belangrijke bedrijfsservers.

Heeft u vragen over het server beheer van Webmedia - Nijmegen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden. Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening op het gebied van server beheer, dan kunt u ook contact met ons opnemen.