De pracht van Brugge en Abu Dhabi

De pracht van Brugge en Abu Dhabi

De mooiste plekken op aarde, bestaan die? Eigenlijk bestaan er wel meerdere mooie plekken op aarde. Maar kies je voor het dicht bij huis zijn? Of ga jij liever een stuk verder weg? 

Brugge, een van de mooiste steden van Europa 

Brugge mag zich zeker wel een van de mooiste steden van Europa noemen. Deze stad is zeer historisch en op elke hoek van de straat biedt de stad weer een divers aanbod. Of je nu wilt gaan winkelen of wilt gaan eten er is hier echt voldoende te doen voor iedereen. Denk je eraan om een vakantie te boeken naar deze mooie en unieke stad? Kijk dan eens op Brugge.nl. Door het historische karakter zorgt de stad ervoor dat cultuurliefhebbers hier enorm zullen gaan genieten. Er zijn hier enorm veel musea te vinden. Toch is het niet zo dat Brugge niets te bieden heeft voor jongeren. Zeker niet! Er is een bioscoop en voor de allerjongste is er het themapark Boudewijnpark 

Bezienswaardigheden Abu Dhabi 

Zoek je naar een vakantiebestemming die niet alleen heerlijk maar ook prachtig is? Kijk dan eens naar Abu Dhabi. De kans is namelijk enorm groot dat deze aan al jouw verwachtingen zullen doen. Of je nu kiest voor de hoofdstad of voor het emiraat beide hebben jou enorm veel te bieden. Er is genoeg te doen in Abu Dhabi. Er is niet echt iets wat je kunt vergelijken met Abu Dhabi. Dit komt door het klimaat, de ligging en ook door de bezienswaardigheden. Of je van gebouwen houdt of enorm avontuurlijk bent ingesteld eigenlijk is er voor iedereen wel wat te doen in Abu Dhabi. Je kunt ervoor kiezen om een van de grootste moskeeën van de wereld te bezoeken, maar ook kun je naar het Louvre museum of naar het National Auto Museum. Ook fijn dat het daar lekker koel is! Wanneer je naar het Yas Marina gebied gaat kom je bij een gebied wat draait om luxe, rijkdom en snelheid. Hier wordt ook de jaarlijkse race van de Formule 1 gereden. Maar je kunt ook gewoon kiezen om meerdere malls te bezoeken, lekker rondstruinen en over de boulevard wandelen.