Waarom is relatiebemiddeling succesvoller dan daten?

Waarom is relatiebemiddeling succesvoller dan daten?

Op zoek naar de ware liefde? Vind je het lastig om deze te vinden op het internet en in het café? Relatiebemiddeling is de ideale manier om wel de grote liefde van je leven te vinden. Je zult merken dat relatiebemiddeling niet alleen een stuk succesvoller is dan daten, het is ook nog eens stuk leuker!

Veel meer kans op succes

Relatiebemiddeling is een methode waarbij er specifiek op basis van jouw profiel wordt gezocht naar een kandidaat. In het intakegesprek wordt ingezoomd op wie jij bent, wat jij belangrijk vindt in een partner en waar deze aan moet voldoen. Pas als dit profiel glashelder is, gaat de bemiddelaar voor je op zoek. En juist dat laatste is een belangrijk verschil met traditioneel daten, er wordt voor je gezocht. Dus geen vervelende afwijzingen meer, geen teleurstellingen meer bij de live ontmoetingen of talloze onbeantwoorde appjes en mailtjes. Dit vervelende gedeelte word je uit handen genomen. Wat jij wel te zien krijgt, zijn kandidaten die bij jouw profiel passen en met jou op date willen. Aan jou deze keuze, met wie jij een date wilt hebben. Wat het geheim is achter het succes van relatiebemiddeling? Opmaken van scherpe profielen, kritisch zijn in de selectie van kandidaten en goed luisteren bij het intakegesprek. Voordeel van een bemiddelaar is natuurlijk ook, dat een bemiddelaar er objectiever in staat dan degene die heel graag de ware wil tegenkomen. Iets meer afstand, maar wel meer succes!

Maatwerk leveren is succesvol

Op zoek naar een partner die kan schaken? Vind je het fijn om samen met je partner klassieke muziek te luisteren? Vind je het belangrijk dat je partner netjes gekleed is? Deze en nog veel meer wensen, zijn bepalend of jij uiteindelijk iemand echt leuk vindt of niet. Zelfstandig op zoek gaan naar de ideale partner kan natuurlijk altijd. Alleen zul je merken dat het heel veel tijd en energie kost om erachter te komen of iemand wel echt bij je past. Met de nodige teleurstellingen die hiermee gepaard gaan natuurlijk. Bespaar jezelf veel tijd en teleurstellingen en ga voor relatiebemiddeling. Met een datingbureau zorg je er ook voor dat je alleen maar te maken krijgt met de positieve kanten van daten. Daarnaast is de kans ook nog eens erg groot, dat jij de ware liefde tegen gaat komen!