Spraakmakend bedrijfsfeest organiseren?

Spraakmakend bedrijfsfeest organiseren?

Als je een bedrijfsfeest gaat organiseren, wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat deze spraakmakend is. Hoe gaaf is het als er nog lang gesproken wordt over het bedrijfsfeest? Als je verantwoordelijk bent voor het organiseren van een bedrijfsfeest, kan het echter best lastig zijn om dit voor elkaar te krijgen. Wij hebben een aantal tips voor je, waarmee jij ervoor kunt zorgen dat er nog lang nagepraat wordt over het door jou georganiseerde bedrijfsfeest. Lees je mee?

Alles op één locatie

Het lijkt verleidelijk; op verschillende locaties iets gaan doen tijdens een bedrijfsfeest. Toch valt dit in de praktijk toch erg tegen; je bent veel tijd en energie kwijt aan het verplaatsen van de groep, bovendien werkt dit nadelig voor het groepsgevoel. Kies er daarom voor om alles op één locatie te houden. Het X Schwarzwald in Rijssen is zo’n locatie waarbij je lekker op één plek kunt blijven. Het Schwarzwald is centraal gelegen in het Oosten van Nederland (langs de A1), hier is werkelijk alles mogelijk op het gebied van bedrijfsfeesten. Bedrijfsfeest ideeën zijn hier volop aanwezig, denk hierbij bijvoorbeeld aan het houden van een Kever rally met alle medewerkers. Of lijkt het je gaaf om lekker te gaan quad rijden over een parcours. Nog iets anders? Je kunt hier ook buggy rijden. Liever een wat meer rustigere activiteit? Kies dan voor de Escape Room of een leuke pub quiz! Op de website van het Schwarzwald vind je alle mogelijkheden en contactgegevens.

Kies voor een themafeest

Wil je het echt spraakmakend maken? Kies dan bij het Schwarzwald voor een origineel thema. Wat te denken van een Vikingfeest? Of het thema ‘Ik hou van Holland’? Of ga je liever voor het ‘Ziekenhuis op stelten’? Een verrassend thema zorgt direct voor een andere sfeer onderling. En dat is precies de bedoeling!

Arrangement is de basis voor succes

Als je van tevoren goed nadenkt over een passend arrangement, heb je daar tijdens het bedrijfsfeest veel profijt van. Je weet dan namelijk dat alles vooraf geregeld is en iedereen zich kan richten op het bedrijfsfeest. Na een activiteit staat het eten en drinken al klaar, zodat iedereen lekker in de sfeer blijft. Met een arrangement loopt alles lekker vlot door, hierdoor blijft het groepsgevoel maar groeien, wat gegarandeerd zal leiden tot een spraakmakend bedrijfsfeest! Gaaf toch?