Hoe geef je jouw interieur een voorjaars make-over?

Hoe geef je jouw interieur een voorjaars make-over?

Zin in een fris, nieuw interieur? Geef je interieur een make-over en ervaar hoe leuk het is om je huis een nieuwe impuls te geven! Met een paar kleine veranderingen kun je soms al heel veel bereiken. In onderstaand blog kun je lezen hoe je een make-over aanpakt als het gaat om je interieur. Het leuke aan onderstaande tips, is dat ze helemaal niet veel geld hoeven te kosten. Voor een laag bedrag, kun je jouw interieur al prima een nieuw look geven, dat klinkt toch interessant?

Verschillende manieren voor een make-over

Er zijn veel manieren waarop je je interieur een make-over kunt geven. Je kunt bijvoorbeeld de muren verven in een totaal nieuwe kleur. Als je meer risico durft te nemen, kun je ook kiezen voor een muur met verschillende kleurvakken. Je kunt er ook voor kiezen om je meubels te vervangen. Dit lijkt kostbaar, maar tweedehands hoeft dit echt niet duur te zijn. Je zult je verbazen over het aanbod die je bijvoorbeeld bij kringloopwinkels tegenkomt. Bovendien zijn de prijzen hier ook nog eens heel laag en ben je ook nog eens heel duurzaam bezig! Ook het vervangen van een tapijt in de kamer, kan je interieur een totaal ander aangezicht geven. Kies in plaats van een veilige kleur eens voor een opvallende lentekleur zoals oranje of geel!  Je kunt hier vervolgens gemakkelijk woonaccessoires aan toevoegen die bij deze kleuren passen. Dat wordt heerlijk genieten van een nieuwe look!

Kussens

Kussens zijn een uitstekende manier om je interieur een make-over te geven. Kussens zijn er in verschillende materialen, zoals katoen, wol of zijde. Maar ook kun je ze kopen in diverse kleuren en prints, ideaal als je even helemaal iets anders wilt. Wil je echt heel iets anders? Ga dan eens voor felgroen, of felgeel! Voordeel van kussens is dat ze meteen veel volume meebrengen, leg ze op een stoel of bank en ze vallen meteen op! Je kunt ervoor kiezen om meerdere sets kussens aan te schaffen, bijvoorbeeld voor ieder jaargetijde een set. Dan heb je vier keer per jaar een nieuwe look in je woning. Gaaf toch?

Conclusie

Er zijn veel manieren waarop je je interieur een make-over kunt geven. Je kunt de muren verven, de meubels vervangen of gaan voor nieuwe kussens. Als je een paar kleine veranderingen aanbrengt, kun je je interieur al een compleet nieuwe look geven, bovendien hoeft een nieuw interieur, helemaal niet duur te zijn. Voor welke verandering ga jij?