Dit is de echte specialist voor luxe pennen

Dit is de echte specialist voor luxe pennen

Een pen is nog steeds een van de dagelijkse meest gebruikte items in het leven van volwassenen en kinderen. Onverminderd populair ondersteunt de pen ons ins de communicatie, als geheugen steun bij bij de mooiste momenten in een mensen leven. Pennen zijn er in velen maten en soorten en kleuren. Van persoon tot persoon is de waardering in type pen en de schrijfwijze dan ook verschillend.

Pen shop, een echte specialist

Exclusieve pennen, koop je dan ook het best bij een echte specialist, en wel de online pen shop penworld.nl Sinds 1924 is biedt fantastische familie bedrijf met veel liefde de meest ,mooie en exclusieve pennen, pennensets, bekende pen merken en nieuwste type pennen. Inkt en pennen zit de familie in het bloed en zijn op de hoogte van alle in's en out's op het gebied van de vulpen, balpennen, rollers en vulpotloden.

Penworld heeft zo goed als elk merk wwaar je als liefhebber opzoek naar kunt zijn. Mont blanc, Lamy, St. Dupont, Caran D'ache, Hugo Boss, Faber-Castel, Pelikan en natuurlijk misschien wel de meest bekende, de Parker pen. Ook van Parker is het assortiment ontzettend uitgebreid. Van de bekende Jotter, IM, model 51, Sonnet, Duofold, Urban en Urban Premium en de laatste modellen.

Penworld staat bekend als een fijn bedrijf, waar de leveringscondities, de recensies en voorraad altijd op orde zijn. U kunt bij het bestellen uitghaan van een zogoed als direct levering, integenstelling van verschillende concurrenten als de reviews op waarheid zijn gebaseerd. Juist waar de concurrent het laat liggen, heeft penworld ook de duurdere pen modellen in haar assortiment op voorraad liggen, zodat u een relatiegeschenk, cadeau of aanschaf van uw eigen favoriete pen snel met trots kunt ontvangen. Garantie is altijd goed geregeld, vanuit de fabrikant. Penworld heeft alleen producten vankwaliteit binnen haar assortiment, fabrikanten waar uit ervaring voornamelijke gedegen pennen worden aangeleverd.

Bekijk de collectie van de oudste professionele pennen specialist in Nederland en Belgie. Heeft u de voorkeur op de fysieke locatie een kijkje te komen nemen, dan bent u uiteraard welkom tijdens openingstijden! Winkeltijden van maandag t/m vrijdag van 10:00 - 12:15, 14:00 - 18:00. Online shop is natuurlijk 24 uur per dag bereikbaar voor bestellingen.