Valencia, ook jouw ideale vakantiebestemming?

Valencia, ook jouw ideale vakantiebestemming?

Toe aan een lekkere vakantie? Tijd voor een beloning na een periode van hard werken? Valencia is de ideale vakantiebestemming om de accu weer eens lekker op te laden. Deze Spaanse badplaats heeft zeer veel te bieden, waaronder zon, strand, zee. Maar ook cultuur, heerlijk eten en een steenrijke historie. Valencia is de ideale stad voor een stedentrip. Doordat de reisafstanden beperkt zijn, kun je hier in een paar dagen van alles zien en beleven. Ideale stad voor een prachtige stedentrip dus!

Goedkoop op vakantie naar Valencia

Stedentrips naar Valencia worden regelmatig voor lage prijzen aangeboden. Reisorganisaties vinden het belangrijk dat hun hotels en vliegtuigen vol zitten, op het moment dat er nog een aantal plaatsen niet geboekt zijn, worden deze regelmatig goedkoop aangeboden. Daar ligt jouw kans om goedkoop op vakantie te gaan! Zo zie je maar dat vakantievieren niet duur hoeft te zijn. En als je geld bespaart op je reis en verblijf, hou je weer meer over om leuke dingen te gaan doen in Valencia. Shoppen in de prachtige binnenstad bijvoorbeeld, of genieten van een luxe lunch op het strand.

Gevarieerde stedentrip

Valencia staat bekend om zijn historie, maar zeker ook om zijn vooruitstrevendheid. Dat maakt deze stad zo uniek. In het centrum vind je gebouwen uit de vijftiende eeuw, maar ook stokoude winkeltjes en pittoreske winkelstraatjes. Het echte, oude Spaanse leven ga je terugvinden in deze stad. Maar het is ook een moderne stad met hedendaagse architectuur. Ook is er de moderne Stad van de Kunst en Wetenschap gevestigd, een totaal andere kant van Valencia. En genoeg gezien? Binnen een half uurtje lig jij op het strand. Valencia heeft een breed zandstrand en er zijn veel terrassen langs de kust. Een stad waar je veel variatie zult vinden. Ideaal voor een stedentrip dus!

Eten en drinken in Valencia

Op stedentrip naar Valencia is ook het ideale moment om te genieten van de Spaanse keuken. Spanje blijft Spanje en houdt vast aan zijn tradities. Gelukkig maar. Dit is duidelijk te merken aan de Spaanse keuken die je in Valencia gaat ontmoeten. De Paella Valenciana is natuurlijk een echte aanrader, een lokaal gerecht die je echt moet proeven als je hier bent. Je vindt hier ook veel traditionele tapasbarretjes, waarbij je kunt kiezen uit warme en koude gerechten. Hou je van vlees? Vis? Of liever groente? Keuze genoeg hier in deze heerlijke restaurantjes. Puur genieten in Valencia!