Opnieuw bekleden bankstel is duurzaam en voordelig

Opnieuw bekleden bankstel is duurzaam en voordelig

Is de bekleding van je bankstel niet meer mooi? Maar wil je jouw bankstel eigenlijk helemaal niet kwijt, omdat deze zo heerlijk zit? Bekleed je bankstel opnieuw en je kunt er weer jaren op zitten! Je bank opnieuw bekleden is prima te doen, je bent veel goedkoper uit ten opzichte van het kopen van een nieuwe en je inrichting krijgt meteen een nieuwe boost. Laat je jouw bankstel ook opnieuw bekleden?

Geld besparend en duurzaam

Als de bekleding van je bankstel niet meer voldoet, kun je natuurlijk besluiten om meteen een nieuw bankstel te kopen. De kosten hiervoor, liggen echter aanzienlijk hoger dan het opnieuw laten bekleden van je bestaande bank. Het scheelt dus aanzienlijk veel geld als je voor deze optie kiest. Bovendien is het ook nog eens erg duurzaam om je bankstel opnieuw te laten bekleden. Er zijn in dit geval namelijk geen grondstoffen nodig om een nieuw bankstel te maken, bovendien vinden er ook geen transportbewegingen plaats vanaf de fabriek naar de winkel en weer naar jou, dit scheelt flink in de CO2 uitstoot. Je oude bankstel hoeft bovendien ook niet afgevoerd te worden, dus deze komt bijvoorbeeld ook niet in een verbrandingsoven terecht. Kortom, het bespaart je niet alleen geld, je doet er de aarde ook nog eens een flink plezier mee!

Geef je interieur een nieuwe look

Als je toch je bankstel opnieuw gaat bekleden, kies dan meteen voor een hele nieuwe look! Zo kun je er voor kiezen om de accessoires (die je nu al hebt) ook mee te laten bekleden in dezelfde stof. Denk hierbij aan kussentjes, een stoel en je poef. Als alles op dezelfde manier bekleed wordt, krijgt je interieur ineens een hele nieuwe look. Juist door alles in één keer goed aan te pakken, profiteer je optimaal van het opnieuw laten bekleden van je bank. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om aanvullend nog wat nieuwe accessoires aan te schaffen, denk hierbij aan een leuk kleed of bijpassende kunst aan de muur. Deze interieurverandering kost je weinig geld, maar je hebt er wel erg heel veel plezier van. Ideaal toch?