Online contactlenzen bestellen, stukken voordeliger?

Online contactlenzen bestellen, stukken voordeliger?

Je kan tegenwoordig echt alle producten die voorheen alleen in de winkel verkrijgbaar waren online bestellen. Een van deze producten zijn de zachte contactlenzen die je onder ander kan bestellen op de website van Contactlenzen.net waar ze ook nog eens uiterst voordelig worden aangeboden.

Veel dragers van contactlenzen weten de website van Contactlenzen.net al enige tijd te vinden en zij besparen al die tijd dan ook al aardig op de aanschaf van zijn of haar contactlenzen. Maar je kan op Contactlenzen.net meer producten bestellen dan alleen maar zachte contactlenzen, want zij voeren ook een heel ruim assortiment in lenzenvloeistof en oogzorgproducten zoals oogdruppels en oogmaskers.

Welke contactlenzen kan je zoal bestellen

Het online assortiment bestaat uit verschillende soorten zachte contactlenzen. Harde contactlenzen worden echter niet online aangeboden en wil men echter toch harde contactlenzen dan zal men zich moeten wenden tot een contactlensspecialist bij hem of haar in de buurt.

De zachte contactlenzen die men online kan bestellen zijn onder ander daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. Deze drie soorten worden zowel verkocht als sferische, torische als multifocale contactlenzen. Dus mensen die een cylinder nodig hebben of mensen die leesproblemen hebben kunnen ook gemakkelijk hun contactlenzen online bestellen en zijn dus ook lekker voordelig uit in de aanschaf van contactlenzen.

Wat zijn de meest bestelde contactlenzen

Veel bestelde contactlenzen online zijn wel de zachte maandlenzen. Deze kun je dus dertig dagen gebruiken alvorens je een nieuw paar hoeft aan te breken. Maandlenzen zijn in verhouding ook wel de meest voordelige zachte contactlenzen. De meeste maandlenzen worden verkocht in een verpakking waar zes maandlenzen inzitten. Dus je koopt twee doosjes, één doosje voor je rechter oog en één voor je linker oog en je kunt een halfjaar vooruit met je contactlenzen.

De contactlenzen die op de tweede plaats komen van de meest verkocht contactlenzen, zijn de daglenzen. Daglenzen worden meestal verkocht in een verpakking van dertig of negentig stuks. Daglenzen zijn handig in het gebruik, zeker bij het sporten.

Op de derde plaats vinden we de weeklenzen, deze kun je maximaal voor twee weken dragen en dan dien je ze te vervangen voor een nieuw paar.

Je contactlenzen dien je te verzorgen met contactlensvloeistof. Enkele populaire vloeistoffen zijn de alles in één contactlensvloeistoffen en de vloeistoffen zonder conserveringsmiddel zoals bijvoorbeeld een peroxide contactlensvloeistof. Let wel op welke contactlensvloeistof je koopt want er zijn zowel contactlensvloeistoffen voor harde contactlenzen en zachte contactlenzen te bestellen.