Jeukende schaamlippen tijdens je zwangerschap?

Jeukende schaamlippen tijdens je zwangerschap?

Heb je last van jeukende schaamlippen en ben je in verwachting? Dan is de kans aanwezig dat je een vaginale schimmelinfectie hebt. Voor veel vrouwen kan het de eerste keer zijn dat ze te maken krijgen met een vaginale schimmelinfectie als ze zwanger zijn. Dit kan overigens geen last voor je baby die op komst is, maar voor jezelf kan het behoorlijk vervelend zijn. Andere kenmerken van een vaginale schimmelinfectie zijn een geurloze, witte afscheiding en een branderig gevoel. Gelukkig is er goede medicatie beschikbaar, waardoor je weer snel af bent van deze vaginale schimmelinfectie.

Vaginale schimmelinfectie behandelen

Met Canesten Gyno kun je prima je vaginale schimmelinfectie behandelen. Hiermee kun je op een prettige, eenvoudige manier afkomen van deze vervelende aandoening. Je kunt onder andere kiezen voor een behandelvorm met een capsule of een tablet. In het laatste geval kun je de tablet inbrengen in de vagina en lost deze vanzelf op. Als je dit voor het slapen doet, merk je hier weinig van maar wordt de vaginale schimmelinfectie wel bestreden.

Waar kun je een vaginale schimmelinfectie aan herkennen?

Een vaginale schimmelinfectie kun je naast de jeukende schaamlippen, ook herkennen aan witte afscheiding, die overigens geurloos is. Ook zou je een branderig gevoel kunnen ervaren. Als je kiest voor een behandeling met Canesten Gyno, dan zullen normaal gesproken je klachten verminderen. Is dit echter niet het geval en blijf je last houden? Bezoek dan je huisarts.

Waardoor ontstaat een vaginale schimmelinfectie?

Als je zwanger bent, verandert je hormoonhuishouding. Hierbij kan het gebeuren dat bepaalde hormonen in grotere hoeveelheden worden aangemaakt. Deze schommelingen kunnen ervoor zorgen dat verhoudingen worden verstoord en een bepaalde schimmel extreem hard gaat groeien. Dit kan leiden tot een schimmelinfectie, waarbij je onder andere last kunt krijgen van jeukende schaamlippen. Met Canesten Gyno ben je hier gelukkig snel vanaf en kun je weer gaan genieten van je zwangerschap.