Fijne haarstyling tools voor mooi, glad en stijl haar

Fijne haarstyling tools voor mooi, glad en stijl haar

Als je droomt van mooi, glad en stijl haar, dan is het tijd om eens na te denken over welke haarstyling tools je daarvoor nodig hebt. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende haarstyling tools op de markt, dat het soms lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. In dit artikel geef ik je dan ook graag een aantal tips en tricks over fijne haarstyling tools die jouw haar garant stijl en glans geven. 

Stijltang met stoom

Een stijltang met stoom is een absolute must voor mooi, glad en stijl haar. De stoom uit de stijltang helpt om je haar mooi glad te strijken en geeft je haar een extra boost van hydratatie. Daarnaast is de stijltang met stoom ook eens heel erg geschikt voor fijn en dun haar, omdat de stoom de haren niet uitdroogt. Zelfs het meest fijne haar kan hiermee gestyled worden! Een stoomstijltang is ideaal wanneer je zuinig bent op je haar. Het is veel beter voor je lokken dan een 'normale' stijltang.

Föhnborstel

Een föhnborstel is ook een fijne tool voor stijl haar met volume. De ronde krulborstel helpt je haar mooi glad te föhnen en geeft je haar ook nog eens mooie, natuurlijke golven. Daarnaast is een föhnborstel ook erg handig om je haar snel te drogen en te stylen, zodat je minder tijd kwijt bent met föhnen. Op deze manier zit je natte haar gelijk mooi in model!

Keramische stijltang

Een keramische stijltang is ook een uitstekende keuze voor glad haar. De stijltang helpt je haar mooi glad te strijken en geeft je haar ook nog eens een mooie, natuurlijke glans mee. Daarnaast is een keramische stijltang ook erg handig om krullend haar mooi in model te strijken. Een keramische coating is fijn, maar een stijltang met keramische platen gebruiken is beter. 

Stijltang met ionentechnologie

Je kunt ook een haarstijltang met ioniserende technologie gebruiken. Dit zorgt voor stijl haar zonder pluis! Want van pluis haar kun je helemaal gek worden als je stijl haar hebt. De ionentechnologie zorgt ervoor dat de pluis verdwijnt. Goed nieuws: bijna alle stijltangen bevatten ionentechnologie. Vaak goedkopere stijltangen niet. Hiervan is de kans groot dat je pluizig haar krijgt.