Babyzen snapt wat ouders willen

Babyzen snapt wat ouders willen

Je wilt als ouders uiteraard het beste voor je kind, maar ook voor jezelf zijn goede babyspullen ook belangrijk. Babyzen begrijpt dit als geen ander. Dit merk is ontstaan vanuit een behoefte. Namelijk de behoefte om kinderwagens en buggy’s te bouwen die een stabiel frame hebben, maar ook licht van gewicht zijn. Juist deze twee eigenschappen maakt dit merk zo gewild. Kies jij ook voor Babyzen?

Comfort en gemak

Jonge kinderen houden hun ouders flink bezig. Overdag zijn je dagen wel gevuld met kinderen en ook ’s nachts zul je er vaak nog even uit moeten. Dan is het wel zo fijn dat je er af en toe op uit kunt trekken. Even naar een andere omgeving zoals het bos of het strand. Een goede wandelwagen is dan belangrijk, eentje waarmee je lange stukken kunt wandelen en die op iedere ondergrond uit de voeten kan. Daarnaast moet een wandelwagen goed te tillen zijn en makkelijk in je auto passen. Babyzen heeft de ideale wandelwagen voor jou en de baby in het assortiment. Waarmee het comfortabel en fijn wandelen is, zonder dat het veel moeite kost om deze te vervoeren.

Babyzen buggy

Vind je het fijn om een buggy in huis te hebben voor korte stukjes te kunnen wandelen? Babyzen biedt een topassortiment buggy’s waarbij je altijd kunt rekenen op stabiliteit, gebruikersgemak en een licht frame. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een buggy die je in kunt klappen en als handbagage mee kunt nemen in het vliegtuig. Ideaal om op luchthavens even een stukje te kunnen lopen met de baby. Veel moeite kost het niet om de buggy in te klappen en uit te klappen.

Maak je Babyzen persoonlijk

Bij Babyzen kun je maar liefst kiezen uit negen tinten wasbare bekleding. Daarnaast kun je kiezen voor extra accessoires als een muggennet, parasol en fles/bekerhouder. Hiermee kun je jouw Babyzen helemaal opbouwen zoals jij dit wilt. Deze accessoires zijn erg handig om in huis te hebben, zeker als het seizoen verandert van bijvoorbeeld de lente naar de zomer. Je zet de parasol erop en het muggennet en je bent meteen klaar voor het nieuwe seizoen. Door de verschillende kleuren en accessoires, stel jij gemakkelijk je eigen kinderwagen of buggy samen, bijvoorbeeld door deze aan te laten sluiten bij je interieurstijl of de kleuren van de kinderkamer. Handig toch?