Waarom bieden rolluiken met hor meer woongenot?

Waarom bieden rolluiken met hor meer woongenot?

Als je rolluiken hebt, dan biedt dat al veel voordelen. Je houdt onder andere het felle zonlicht buiten waardoor je ’s morgens minder vroeg wakker wordt. Ideaal als je bent gesteld op je nachtrust. Maar overdag is het natuurlijk fijn om lekker de rolluiken open te zetten om juist wel te kunnen genieten van het zonlicht en de frisse lucht. Maar dan wel het liefste zonder dat er bijvoorbeeld insecten en pollen binnen kunnen komen. Hoe je dat kunt doen? Een hor voor je rolluiken biedt uitkomst!

Meer woongenot

Rolluiken met hor bieden meer woongenot. De rolluiken zorgen onder andere voor inbraakpreventie en het weren van zonlicht, voeg je hier een hor aan toe, dan hou je ook nog eens pollen en insecten buiten de deur. Hierdoor profiteer je zowel van de voordelen van rolluiken als dat van een hor. Heb je last van hooikoorts? Dan is een hor voor je raam ideaal, hierdoor komt er wel frisse lucht binnen, maar hou je de pollen buiten. Dat wordt genieten deze lente!

Eenvoudige montage van hor

Monteren van een hor is eenvoudig. Je kunt de hor gemakkelijk aanbrengen, hier hoef je echt niet handig voor te zijn. En ga je verhuizen of wil je ’s winters de hor opbergen? Dan is dat geen enkel probleem, je demonteert de hor ook snel en eenvoudig. Je kunt de hor gemakkelijk onder een bed schuiven of achter een kast plaatsen.

Geen last meer van insecten

Heb jij vaak last van insecten in huis? Denk hierbij bijvoorbeeld aan wespen die heel irritant rond kunnen hangen in de woonkamer en in de keuken. Ken je dat gevoel dat je zomers ’s nachts niet kan slapen door steekvliegen? Dat er iedere keer een steekvlieg dichterbij komt en je deze niet kunt zien als je het licht aan doet? Je kunt deze slapeloze nachten voorkomen door een hor te plaatsen. Insecten komen niet meer binnen, waardoor jij ook in de zomer heerlijk kunt slapen. Zeker in combinatie met de rolluiken die er ook nog eens voor zorgen dat er ’s ochtends geen zonlicht binnen kan komen. Een frisse kamer zonder insecten, dat is toch puur woongenot?