Hoe werkt diamond painting?

Hoe werkt diamond painting?

Diamond Painting is een vorm van ontspanning, waarbij je met gekleurde kristallen steentjes een kunstwerk maakt. Op het canvas waarop je bezig bent, staat het patroon al duidelijk weergegeven, je kunt hierdoor precies zien op welke plekken, welke steentjes gelegd moeten worden. Het is mogelijk om verschillende pakketten te bestellen, zodat er altijd wel een pakket is die bij jou past. Denk hierbij aan het maken van een vogel of een mooie trein. Diamond Painting, ook wat voor jou?

Iedereen kan het

Je hoeft echt niet handig te zijn om aan Diamond Painting te doen. Op het canvas is al lijm aangebracht, door middel van folie wordt deze lijm als het ware beschermd dat het niet droog wordt. Trek je er een stukje folie vanaf, dan kun je hier de kristallen steentjes op doen en benut je de lijm optimaal. In een pakket zitten alle materialen die je nodig hebt, waardoor je meteen kunt beginnen. Zelfs de pincet die je nodig hebt bij het plaatsen van de steentjes, wordt er bij geleverd. Door alle steentjes op de juiste plaats aan te brengen, vormt het kunstwerk zich vanzelf en zal iedereen van je opkijken hoe mooi het geworden is.

Welk pakket kies jij?

Lijkt het je leuk om een mooie vakantiefoto te maken met Diamond Painting? Of heb je een dierbare waarvan je graag een kunstwerk wilt maken als herinnering? Een foto van iemand is altijd leuk om na te maken met Diamond Painting. Dit kan natuurlijk ook een foto van je kinderen zijn of van je huisdier. Hou je erg van tropische vogels? Ook binnen dit genre valt er veel te kiezen. Ook kun je kiezen uit bijvoorbeeld een trein om te gaan maken. Veel keuze dus!

Profiteer ook van de voordelen van Diamond Painting

Een fijne hobby, waar je ontspannen van wordt en wat je ook nog eens iets moois oplevert. Als je bezig bent, zul je merken dat je aan niets anders denkt. Het plaatsen van de kristallen vergt een bepaalde concentratie, waardoor je jouw focus even heerlijk hierop kunt richten. Even geen werkstress of andere stress dat je bezig kan houden. Na een paar uurtjes Diamond Painting, ben je als herboren en barst je van de nieuwe energie!