Fly drive Andalusië is puur genieten

Fly drive Andalusië is puur genieten

Andalusië heeft alles wat je tijdens een topvakantie nodig hebt. Je kunt er heerlijk genieten van het strand, van de natuur en van prachtige steden. Je vindt er onder andere de kust van het licht, ofwel de Costa de la Luz, een kuststrook met meer dan drieduizend zonuren per jaar! Andalusië is ideaal voor een fly drive vakantie. Heerlijk met de auto deze adembenemende regio van Spanje ontdekken. Puur genieten!

Eigen baas op vakantie

Ben je niet zo’n groepsmens? Hou je er niet van om iedere ochtend vroeg ergens in een lobby te moeten verschijnen om even later met vijftig man in een bus te stappen? Liever eigen baas? Kies dan voor een fly drive vakantie. Een fly drive boeken naar Andalusië is online in een paar minuten geregeld, hiermee ben je verzekerd van een topvakantie. Een vakantie waarbij jij bepaalt hoe laat je ’s morgens vertrekt en waar je naar toe gaat. Je bepaalt zelf hoelang je ergens blijft en wat je volgende stop wordt. Heb je na een ochtend cultuur snuiven zin om op het strand te gaan liggen? Je koerst met de auto richting Costa de la Luz en binnen een uurtje lig jij heerlijk op een wit strand.

Andalusië is voor de levensgenieter

Andalusië ligt in het zuiden van Spanje en staat bekend om zijn veelzijdigheid. De witte huisjes die in dit gebied staan, hebben deze regio wereldberoemd gemaakt. Ook staat deze regio van Spanje bekend om zijn prachtige steden zoals Sevilla en Granada. Maar wat te denken van de Sierra Nevada, een bergketen waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van de natuur. De zandstranden van Andalusië zijn zeer geliefd bij de echte strandliefhebbers die het liefste de hele dag op hun badlaken genieten van de zon.

Rondreis door Andalusië

Rondreizen door Andalusië is ideaal om deze regio echt te leren kennen. Met eigen vervoer kun je bijvoorbeeld besluiten om eens oud dorpje te bezoeken en een praatje te maken met lokale bewoners. Ga ’s ochtends eens vroeg op pad en drink een kopje koffie in het centrum van een oud dorpje. Lees hier een krant en laat je betoveren door het oude straatbeeld. Ook kun je een bezoek brengen aan de Tabernas woestijn in het zuiden van Andalusië. Europa’s enige woestijn! Met cactussen, veel stof en prachtige rotspartijen. Andalusië, het paradijs voor een fly drive vakantie!