Een opvouwbare bolderkar? Super handig voor kamperen

Een opvouwbare bolderkar? Super handig voor kamperen

Bolderkar voor transport en wandelingen

Met een Bolderkar beschikt u over een zeer robuust voertuig dat praktisch is voor uitstapjes en wandelingen. U kunt uw kinderen gemakkelijk naar de kleuterschool brengen of een wandeling met ze maken. De wagens zijn goed voor lange wandelingen omdat uw kinderen erin kunnen zitten als ze moe worden van het lopen. Je kunt ook een heleboel andere dingen in de trolley vervoeren: Keukengerei voor een picknick, proviand voor een bezoek aan de dierentuin of gewoon het favoriete speelgoed van uw kinderen wanneer u op stap bent.

In tegenstelling tot andere karren biedt de Bolderkar een zeer ruim door hun grote laadruimte. Zij hebben een hoog draagvermogen en u kunt er tot 150 kg mee vervoeren. Bovendien zorgen grote, robuuste luchtbanden ervoor dat u zelfs op oneffen terrein, zoals een bosbodem, goed vooruit kunt komen.

Veelzijdige modellen: deze Bolderkar passen bij uw gelegenheid

Bolderkar zijn zeer veelzijdig. Je kunt ze voor veel verschillende gelegenheden gebruiken. Zoekt u een model voor een zomers uitstapje naar het strand, een karretje voor u en uw vrienden voor een uitstapje op Vaderdag of een versie voor een ontspannen bezoek aan de dierentuin? Je zult zeker vinden wat je zoekt.

Voor een bezoek aan de dierentuin: comfortabel en weerbestendig

Als u graag met uw kinderen op stap gaat - bijvoorbeeld naar de dierentuin - zorg er dan voor dat de bolderkar opvouwbaar aan verschillende criteria voldoet: Hij moet ruim zijn zodat u voldoende proviand mee kunt nemen, hij moet een extra zitje hebben zodat uw kinderen erop kunnen rusten als ze niet meer willen lopen en u geen buggy bij u hebt, en hij moet weerbestendig zijn. Modellen met een geïmpregneerde zon- of regenkap en beschermende zijpanelen zijn een goede keuze en zorgen ervoor dat de laadruimten ook in de regen droog blijven en dat uw kinderen tegen de zon worden beschermd.

Voor het strand: licht en wendbaar

Als u met een bolderwagen naar zee of een meer wilt, moet u een lichtgewicht model van kunststof kiezen dat gemakkelijk weer schoon te maken is. Aangezien het moeilijker is de kar in het zand te besturen en te trekken, wordt een lichtgewicht model met brede banden aanbevolen.

Is uw bestemming verder weg, kies dan een Bolderkar die u kunt opvouwen. Hierdoor is hij gemakkelijk op te bergen in de kofferbak en later weer in elkaar te zetten. Een model met een eenvoudig vouwmechanisme, waarbij men alleen de wanden aan de voor- en achterkant omhoog hoeft te trekken, is snel omgebouwd.