Campings met laadpaal, zijn die er?

Campings met laadpaal, zijn die er?

Die zijn er zeker! Steeds meer campings beschikken over een laadpaal, waardoor je prima met de elektrische auto op reis kunt. Hiermee combineer je het heerlijke vrije leven van het kamperen, met de voordelen van een elektrische auto. Hou je ervan om rond te trekken? Kies voor campings met een elektrische laadpaal, dan vertrek je ’s morgens altijd met een volle accu. Ideaal toch?

Comfortabel van camping naar camping

Doordat je overnacht op een camping met oplaadpunt, weet je zeker dat je nooit stress hebt onderweg. Door vooraf een goede planning te maken, kom je onderweg namelijk nooit voor verrassingen te staan. Je kunt van tevoren namelijk al uitrekenen hoeveel kilometer er tussen de campings met laadpaal zit. Is de afstand te lang voor de capaciteit van je accu? Dan zoek je gewoon een laadpunt die op de route ligt. Zo weet je zeker dat je de hele route op stroom kunt rijden. Je kunt er ook voor kiezen om je ideale route vooraf al in je navigatiesysteem te zetten. Dan hoef je onderweg alleen nog maar te genieten van het prachtige uitzicht en dat heerlijke vakantiegevoel.

Campings met laadpaal op de kaart

Kamperen is avonturen beleven. Je ontmoet nieuwe mensen en je kunt heerlijk genieten van de vrije natuur. ’s Morgens wakker worden van het geluid van de vogels, naast je tent een kabbelend riviertje. Dat is het ware vakantiegevoel van een kampeerder. Veel kampeerders willen wat hun overnachtingsplaats aangaat, juist wel weten waar ze aan toe zijn. Zeker als je reist met een elektrische auto. Avontuur is op dat gebied vaak juist wat minder gewenst. Door campings met laadpaal op een kaart bij je te hebben, weet je zeker dat je bij die campings je auto op kunt laden. Dat biedt rust tijdens de reis en de overnachting.

Duurzaam kamperen

De charme van kamperen is ook dichtbij de natuur zijn. Leven met de dieren en met de weersomstandigheden. Niet de luxe van thuis, maar juist dat heerlijke primitieve. Als je zo met de natuur leeft, wil je hier ook zorgvuldig mee omgaan. Vooraf de campings met laadpalen uitzoeken, zorgt ervoor dat je op een duurzame manier kampeert. Je maakt geen onnodige kilometers en hoeft niet plotseling over te schakelen op een fossiele brandstof omdat je opeens geen stroom meer hebt.