5 unieke steden die je bezocht moet hebben

5 unieke steden die je bezocht moet hebben

Er zijn 5 unieke steden die je absoluut bezocht moet hebben. We zullen alle 5 de unieke steden bespreken in dit artikel. Onderstaande vijf steden zijn namelijk echte aanraders.

Las Vegas

De staat Nevada ligt aan de west kant. In het zuiden is Las Vegas te vinden van de staat. Het grenst aan het westen van Death Valley. Las Vegas is een plek waar het behoorlijk warm is. Het ligt namelijk in de Mojavewoestijn. Las Vegas ligt officieel tegen Californië aan. Je kunt eventueel ook een mooie rondreis maken. Je kunt alle kanten op in de stad.

New York

New York mag absoluut niet ontbreken bij de unieke steden die je bezocht moet hebben. Het is namelijk de grootste stad van Amerika. Er wonen zo’n 10 miljoen mensen. New York staat bekend om zijn hoge gebouwen. Als je naar New York gaat moet je een aantal dingen absoluut gezien hebben onder andere: Times Square, het vrijheidsbeeld, Central Park en nog een paar enkele plekken.

San Franciso

San Francisco ligt in Amerika. Het is de stad die vaak gehuld wordt in mist en waar de temperatuur behoorlijk lager ligt dan in de andere delen van Californië. Als je naar San Francisco gaat is de gouden tip om een trui mee te nemen. Er zijn enkele bezienswaardigheden om te bezoeken. Je kunt in allerlei verschillende trams stappen en zo snel mogelijk met je auto driften over de Lombard Street.

Los Angeles?

Los Angeles ligt in Californië. Het is de stad van dromen en der engelen. Los Angeles is de één na grootste stad van de Verenigde Staten en zeker de moeite van het bezoeken waard.

Thessaloniki

De enige stad in de lijstje die we niet in Amerika terug vinden. Thessaloniki is een stad die in Griekenland ligt. In 315 voor Christus werd Thessaloniki gesticht. Kassandros is de stichter van de stad. Hij heeft de stad vernoemd naar zijn vrouw. Rond het jaar 168 voor Christus werd Thessaloniki onderdeel van het Romeinse Rijk. De stad is onderdeel geweest van verschillende Rijken. Hierdoor heeft de stad ook vele verwijzingen naar de verschillende Rijken. Het jaar 1978 vond er een hevige aardbeving plaats in de stad.