Welke dames laarzen passen het beste bij jou?

Welke dames laarzen passen het beste bij jou?

Een vraag die heel veel dames zichzelf stellen? Niet zo gek ook, want hoe weet je nu welke laarzen er het beste bij jou passen? Hieronder kun je lezen welke soorten dames laarzen er eigenlijk zijn en hebben we tips voor je, hoe jij erachter kunt komen, welke er het beste bij jou passen. Lees je mee?

Waarom kiezen voor laarzen?

Misschien heb je er nog niet zo over nagedacht, maar de keuze om voor laarzen te gaan, is al een hele verstandige! Laarzen zijn namelijk heerlijk om te dragen, zijn lekker warm in de winterperiode, bovendien staan ze ook nog eens prachtig bij verschillende outfits. Laarzen zorgen ervoor dat je jezelf zelfverzekerder voelt, bovendien zijn er ook nog eens in veel verschillende soorten, waardoor je voor iedere gelegenheid wel een paar goede laarzen kunt kiezen. 

Welke laarzen passen bij jou?

De eerste vraag die je jezelf moet stellen luidt: voor welke gelegenheid wil je laarzen kopen? Zijn ze bedoeld om te dragen voor je werk, of wil je ze juist aan naar een chic feest? Misschien wil je wel laarzen kopen omdat je in het weekend graag naar festivals gaat, of schaf je ze aan om lekker thuis te dragen? Het antwoord op deze vraag bepaalt welk soort laarzen je eigenlijk graag wilt hebben. Heb je laarzen besteld die voldoen aan jouw criteria, zorg er dan voor dat je de goede maat uitkiest. Zitten de laarzen lekker en heb je genoeg ruimte voor je tenen om te bewegen? Draag bij het passen ook de sokken of panty’s die je straks ook gaat dragen, anders zitten ze straks misschien te krap. Hou je niet van synthetische materialen en wil je iets aanschaffen wat lang meegaat? Ga dan voor leer! 

Soorten laarzen

Ben je er nog niet uit welke laarzen je nu wilt? Je zou kunnen kiezen voor stoere cowboylaarzen als je iemand bent die zich graag stoer kleedt. Deze laarzen zijn ideaal voor een feestje, maar kun je als vrouw ook prima naar je werk aan doen. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende schacht afmetingen, waardoor er altijd wel laarzen zijn, die lekker zitten. Ook kun je gaan voor enkellaarsjes, deze laarzen komen tot de enkel en zijn ideaal als je wilt gaan voor iets meer stijl en elegantie. Voordeel van deze enkellaarsjes is dat ze iets minder opvallend zijn, waardoor je ze voor meerdere gelegenheden in kunt zetten. Ook populair zijn stoere veterlaarzen, hierbij maken de veters dit model uniek en combineer je eigenlijk het beste van twee werelden; stoere laarzen, die je zo strak aan kunt trekken als je zelf maar wilt. Voor welke laarzen ga jij?