Sinterklaas gedichten maken? Lees onze tips!

Sinterklaas gedichten maken? Lees onze tips!

Snoepgoed is alweer een tijdje te vinden in de winkels, heerlijk toch al die pepernoten? Het Sinterklaas Journaal trapt af op dinsdag 8 november. Vol verwachting zitten we weer voor de televisie om te kijken hoe en óf Sinterklaas met zijn pieten Nederland op tijd weet te bereiken. Een super gezellige tijd, met als afsluiter pakjesavond. Wij hebben liefde voor schrijven, en in deze tijd zien we graag rijmende gedichten. In samenwerking met Rijm Gedichten vind je zometeen 2 leuke stuks, maar je kan ook zelf unieke sinterklaas gedichten maken met een gedichten generator.

K3 Sinterklaas gedicht

Met K3 ben jij de beste maatjes.

In je plakboek plak je de leukste plaatjes.

Al de liedjes ken je uit je hoofd.

Dat is iets wat Sint meteen gelooft.

Met de muziek sta je mee te zingen

En Sint ziet je dansen en springen.

K3 is jouw grote favoriet.

Daarom krijg je dit van Sint en Piet.

Cadeaubon Sint gedicht

Wat zullen we nu beleven?

Je hebt niks op je lijstje geschreven.

Heb je misschien alles al?

Daarvan gelooft Sint geen bal!

Heb je dan geen enkele hint

voor deze arme Piet en Sint?

Moeten we stad en land af lopen

om iets leuks voor jou te kopen?

Nee hoor, daar passen we voor.

We liepen slechts één winkel door.

Daar haalden we deze cadeaubon vandaan.

Nu mag je zelf zoeken gaan!

De decembermaand

Veel meer kant en klare sinterklaas gedichten vind je op Rijm Gedichten. En houden verband met schoentjes zetten, pakjesavond en de daarbij behorende zelfgemaakte surprises. En na het Sinterklaas feest staat kerstmis weer voor de deur, jaarlijks op de vaste datums 25 en 26 december. Na deze drukke dagen is het alweer tijd voor oud en nieuw. Oudjaar (31 december) is ook direct de laatste dag dat je kan overstappen van zorgverzekering. Zorgvergelijker is daarvoor de ideale startplaats, om te switchen naar een betere zorgpolis.

12 november

De nieuwe zorgpremies worden uiterlijk zaterdag 12 november 2022 bekend gemaakt. En laat dat nou net exact de dag zijn, dat de landelijke sinterklaas intocht is. Dit jaar is dat in Hellevoetsluis, en wordt natuurlijk live uitgezonden op de NPO. Voor de papa's en de mama's en al die lieve kinderen volgt er dan ook weer een drukke periode.