Profiteer jij ook van handige mobiele gadgets?

Profiteer jij ook van handige mobiele gadgets?

Als je net een nieuw mobiel apparaat hebt aangeschaft, zoals een smartphone, ben je hier natuurlijk zuinig op. Je wilt ervoor waken dat dit apparaat niet vuil wordt of beschadigd raakt. Gelukkig zijn er handige gadgets op de markt, waarmee jij jouw apparaat goed kunt beschermen. Rij je bijvoorbeeld motor en wil je tijdens een motorrit toch kunnen beschikken over je smartphone? Dan is een telefoonhouder motor zeker iets voor jou! Profiteer jij ook van handige mobiele gadgets om je apparaten zo goed mogelijk te beschermen?

Bescherm je iPhone12

Als je net een nieuwe iPhone12 hebt gekocht, wil je deze natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Toch is je scherm van je smartphone altijd kwetsbaar. Kies voor een screen protector iPhone12 en je weet zeker dat jouw scherm prima intact blijft. Een steentje op je scherm? Stoot je per ongeluk tegen de hoek van de keukentafel? Zandkorrels in je iPhone12, na een heerlijk dagje strand? Valt je telefoon uit je zak op de grond? Je hoeft je met deze screenprotector geen zorgen meer te maken. Hierdoor kun je altijd beschikken over je telefoon en het bespaart je veel kosten aan reparaties.

Veilig onderweg met de motor

Ben je een motorrijder die houdt van vrijheid? Heerlijk onderweg met je motor, onderweg naar niets. Lekker genieten van de landwegen, de prachtige natuur en die heerlijke frisse lucht. Waarschijnlijk vind je het wel belangrijk om je smartphone mee te nemen onderweg. Om bereikbaar te zijn, om muziek te luisteren of wellicht te gebruiken voor je navigatie. Het is onveilig om je smartphone in je hand te houden als je aan het rijden bent. Je brengt hier jezelf mee in gevaar, maar ook andere weggebruikers. Bovendien kun je rekenen op een fikse boete als de politie dit ziet. Een telefoonhouder voor je motor is ideaal; hiermee rij je veilig en kun je evengoed profiteren van de voordelen van je smartphone. Zo kun je jouw telefoon met deze veilige houder gebruiken om te bellen, muziek te luisteren en om te navigeren. Je rijdt veel comfortabeler en bang voor boetes hoef je ook nooit meer te zijn. Dat wordt straks heerlijk veilig motorrijden!