Originele cadeaupakketten voor vrouwen

Originele cadeaupakketten voor vrouwen

Ben je op zoek naar een origineel cadeaupakket voor een moeder, tante, zus, vriendin of andere vrouw in jouw leven? Neem dan een kijkje bij de luxe cadeaus voor haar van The Wish Label.

In de webshop vind je allerlei soorten cadeaupakketten die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Wat dacht je van een New Job pakket, vol handige artikelen voor op kantoor, zoals een notitieboek, pennenset, potlodenset, mok en heerlijke losse thee. Of ga je voor een wellnesspakket met rustgevende artikelen om even helemaal op te kunnen laden? Er zijn verschillende kant-en-klare pakketten waar je uit kunt kiezen. Zo ben je zeker van een origineel cadeau, maar hoef je het zelf niet meer helemaal samen te stellen. Jij geeft alleen een adres en lieve boodschap door, The Wish Label doet de rest!

Jouw eigen cadeau samenstellen?

Wil je een super persoonlijk cadeau geven en zelf jouw eigen cadeaupakket samenstellen? Dan is dat ook mogelijk bij de webshop. Je volgt daarvoor heel eenvoudig het stappenplan:

  1. Eerst kies je een luxe cadeaudoos uit waar de mooie artikelen in verpakt worden. Dit is een luxe magneetdoos, voorzien van prachtige opdruk en afgewerkt met een lint en strik.
  2. Vervolgens kun je aan de slag om een selecte van mooie producten uit te kiezen. Er wordt aangeraden om tussen de 4 en 7 producten uit te kiezen, zodat de cadeaudoos optimaal gevuld is. Wil je meer of minder? Dan kan dat uiteraard ook. Je kunt het cadeaupakket dus zo uitgebreid maken als jij zelf wilt. Tussen het grote aanbod van producten vind je heerlijke geurkaarsen, losse thee van luxe merken, chocolade met meerdere smaken, knusse woonaccessoires én gepersonaliseerde sieraden. Want een gepersonaliseerd cadeau is nog veel leuker om te krijgen en deze worden dan ook met de handgemaakt in de studio van The Wish Label.
  3. Heb je een keuze gemaakt tussen alle leuke accessoires en artikelen die op de website staan? Dan kun je in de laatste stap ook nog een lief kaartje uitzoeken. Op dit kaartje wordt jouw persoonlijke boodschap geprint, zodat de ontvanger natuurlijk ook weet dat het cadeaupakket voor haar van jouw afkomstig is. Je kunt zelf de boodschap doorgeven en deze wordt op het kaartje geprint en bij het cadeaupakket gevoegd.


Wauw! Je hebt je eigen persoonlijke cadeaupakket samengesteld voor een dame die er vast heel erg blij mee zal zijn. Je kunt er nu voor kiezen om het pakket op je eigen adres te laten bezorgen (indien je het graag zelf wilt overhandigen), maar je kunt er ook voor kiezen om het direct bij de ontvanger te laten bezorgen. Dat is nog veel makkelijker! Je leest dus al dat de opties eindeloos zijn en dat je een heel persoonlijk pakket kunt samenstellen. Succes!