Op zoek naar een cadeautje voor een zieke vriendin? Lees deze tips!

Op zoek naar een cadeautje voor een zieke vriendin? Lees deze tips!

Een vriendin van mijn zusje had een soort van ongeluk(je) gehad en zij heeft haar via beterschap-cadeau.nl een super leuk cadeautje gestuurd om haar te steunen. 

Het is altijd fijn als iemand die op zoek is naar een origineel beterschap cadeautje dit snel kan vinden en daar is deze website heel geschikt voor. Lees hier het hele verhaal van de vriendin van mijn zusje.

Wat extra steun in de vorm van een geschenkjeVandaag precies 6 weken geleden belde die vriendin mijn zusje op. Niet zo gek want ze hebben wekelijks contact met elkaar. Alleen nu was het om een andere reden dat ze contact zocht. 
Ze was dat weekend voor het eerst na de geboorte van haar tweede kindje een weekendje naar vrienden in Amsterdam gegaan. Zonder de kinderen samen met haar vriend even weg en heerlijk genieten van de rust en elkaar.

 Het was allemaal hectisch geweest rond de geboorte. Zeker een leuke tijd met al het kraambezoek en de toffe cadeautjes, bloemen en gelukswensen. Maar nu was het tijd om er even samen tussenuit te gaan. De kindjes waren ondergebracht in vertrouwde handen bij haar zus en met z’n tweeën gingen ze ‘ouderwets’ op pad. Heerlijk! Zaterdagavond een super toffe avond gehad met lekker eten en een heerlijk wijntje. Het was gewoon gezellig, ze waren zeker niet dronken of zo. Helaas gaat het op zondag ochtend helemaal mis. Ze staat op uit het logeerbed en vergeet helemaal dat ze op zolder onder een schuine kap ligt. Dus je begrijpt het al ze knalt met een verschrikkelijke klap tegen de dakbalk. Ze komt ten val en is even buiten bewustzijn! Dat is op zijn zacht gezegd niet fijn.

Wens je zieke vriendin beterschap

Om een lang verhaal kort te maken; inmiddels zijn ze een paar beterschapskaartjes en veel Whatsapp'jes berichtjes verder maar het gaat nog niet zo goed vooruit met haar vriendin. Dat is natuurlijk super vervelend voor haar. Dus wat doe je dan, je gaat op zoek naar een origineel beterschapscadeautje om iemand sterkte te wensen. Vanwege de pech is dat wat zo iemand dan echt verdient. Vaak krijgt de zieke de eerste week veel aandacht maar zwakt dat daarna erg snel af. Iedereen is gewoon erg druk met zijn eigen dingetje bezig. Natuurlijk is er regelmatig contact met die zieke vriendin maar bezoek ontvangen is gewoon nog te vermoeiend. Dat gaat gewoon nog even niet. Dan is het best lastig om haar toch op een lieve manier te laten weten dat je met haar meeleeft. En dus ging zij op zoek naar een beterschap cadeau voor die lieve vriendin. In haar zoektocht komt ze bij beterschap-cadeau.nl uit.

 Deze website helpt je om leuke cadeautjes te vinden om iemand op te vrolijken. Ben jij ook op zoek om iemand op te vrolijken of sterkte te wensen dan moet je zeker eens even een kijkje nemen. Ze hebben allemaal leuke geschenkjes voor jou geselecteerd dus je hoeft niet heel het internet af te speuren. Super leuke bloem cadeautjes en originele grappige cadeautjes zowel voor vrouwen, mannen als kinderen.

 Beterschap cadeau is een echte aanrader.