Hoe werkt relatiebemiddeling?

Hoe werkt relatiebemiddeling?

Het liefste kom je jouw droompartner natuurlijk tegen tijdens een boswandeling. Of in de supermarkt, in een restaurant zou natuurlijk ook ideaal zijn. In de praktijk is de kans dat dit gebeurt, echter zeer klein. Het zou natuurlijk ook wel heel erg toevallig zijn, als jouw ideale partner precies op zo’n moment je leven in zou stappen. Relatiebemiddeling kan de kans dat jij jouw droompartner echt gaat vinden, een stuk groter maken. Bij relatiebemiddeling, wordt er serieus gekeken naar waar jij echt naar op zoek bent en wordt er actief gezocht naar een partner die aan jouw wensen en eisen voldoet. Hiermee wordt de kans een stuk groter dat jij straks die droompartner wel gaat vinden. Kies jij ook voor relatiebemiddeling?

Relatiebemiddeling werkt

Alles begint bij een goed gesprek. Een bemiddelaar zal de tijd nemen om er bij jou achter te komen waar je echt naar op zoek bent. Daarnaast zal deze bemiddelaar zich ook in jou verdiepen om te begrijpen wie je nu echt bent en wat je exacte profiel is. Denk hierbij aan het werk wat je doet, wat je hobby’s zijn, maar ook met je praten over de manier waarop je dagelijks leeft. Als de bemiddelaar een goed beeld heeft van wie jij bent en waar je naar op zoek bent, begint de zoektocht naar een partner. De zoektocht naar jouw ideale partner kan nu gericht plaats gaan vinden.  

Bemiddelaars zijn professionals

Relatiebemiddelaars zijn professionals die dit voor hun werk doen. Dagelijks zijn zij hier mee bezig en weten precies hoe ze zaken aan moeten pakken. Ze weten bijvoorbeeld welke vragen ze moeten stellen om te bepalen of iemand echt een match voor je is of juist niet. En hebben zij een kandidaat voor je gevonden, dan bepaal jij natuurlijk nog altijd zelf of het klikt of niet. En daar kun je maar op één manier achter komen en dat is door op date te gaan. Je zult merken dat de kandidaten die uitgekozen zijn, echt passen bij jouw profiel, wat daten natuurlijk al een stuk leuker maakt. Je hebt tijdens de dates in ieder geval een leuke avond. Relatiebemiddeling heeft ook als voordeel dat je zelf niet direct te maken krijgt met afwijzingen of het feit dat iemand helemaal nergens op reageert. De bemiddelaar neemt dit stukje voor zijn/haar rekening, waardoor jij pas in beeld komt als er een geschikte kandidaat gevonden is. Geef jij relatiebemiddeling ook een serieuze kans?