Hoe stel je een outfit samen met een leuke broek?

Hoe stel je een outfit samen met een leuke broek?

Af en toe heb je van die dagen wanneer je niet weet wat je aan moet. Wel leuke items in je kast, maar geen inspiratie voor goede outfits. Maar soms kom je met een leuke broek al heel ver. Wij helpen je opweg voor de leukste combinaties. Bekijk snel hoe je verschillende soorten en maten een leuk outfit kunt samenstellen.

Verschillende soorten en maten

Je hebt veel verschillende soorten broeken. Zo heb je skinny jeans, slim fit jeans, regular fit jeans, high waist jeans, Dean trousers en noem zo maar op. Met elke broek is wel een andere outfit te creëren. Neem bijvoorbeeld een blouse. Als je een blouse boven een los vallende broek draagt, geeft dit een meer casual fit. Als je daarentegen een blouse boven een pantalon draagt, is het meer zakelijk en formeel. Dean trousers zitten vaak een beetje tussen casual en formeel in. Deze broek zou je ook weer kunnen combineren met een blouse, waardoor het wat netter wordt. Met een simpele trui of T-shirt wordt het al gelijk wat meer alledaags.

Hoe stel je een outfit samen

Nu je weet dat er verschillende broeken bestaan en dat je met verschillende items je outfit kan aanpassen, kun je nu al wat makkelijker een outfit samenstellen. Makkelijk is om in je hoofd te onthouden voor welke vibe je gaat. Ga je naar een diner? Dan weet je dat je iets meer net en chique gekleed moet gaan.

Je kan ook spelen met printen, stoffen en maten. Zo is het altijd leuk wijd met strak te combineren. Een wijde broek met strakkere boven kleding staat altijd wat leuker dan als je een wijd shirt gebruikt. Heb je een broek thuis liggen met een leuke print? Dan is het leuk om daarboven iets neutraals te dragen. Het is meestal niet zo mooi als je een streepjesbroek met een stippen shirt draagt.

Over het algemeen is het goed om te weten wat je stijl is. Als je dit weet, kan je makkelijker dingen uit je kledingkast combineren met elkaar. Zo kom je niet meer te laat omdat je te lang voor je kleding kast hebt gestaan.